بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان

یازدهمین روز اعتصاب کارمندان دولت کانادا

اعتصاب کارمندان دولت کانادا روز شنبه و همچنان بدون حصول توافقی بین مقامات این کشور و معترضان وارد یازدهمین روز خود شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 30
کد خبر: ۱۸۱۷۲۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ با ورود اعتصاب کارمندان حوزه‌های مختلف دولت کانادا در روز شنبه به یازدهمین روز، مقامات دولت این کشور به معترضان اولتیماتوم دادند که پیشنهاد ارائه شده در مذاکرات به آنها «آخرین پیشنهاد» است.

 

به نوشته خبرگزاری رویترز، سازمان «هیات خزانه‌داری کانادا» روز شنبه اعلام کرد، مذاکره‌کنندگان دولت این کشور «آخرین پیشنهاد» را به کارمندان اعتصاب کرده دولت با هدف پایان دادن به این اعتراضاتی که موجب اختلال در خدمات مختلف از بخش اظهارنامه‌های مالیاتی تا بخش تمدید گذرنامه‌ها شده، ارائه کردند.

 

این اعتصاب با سازماندهی اتحادیه صنفی «ائتلاف خدمت دولتی کانادا» از ۱۱ روز پیش و با اعلام شرکت بالغ بر ۱۵۵۰۰۰ کارمندان دولت در آن به اجرا در آمد و به عنوان بزرگترین اعتصاب دولتی به اجرا در آمده در تاریخ کانادا لقب گرفت.

 

رئیس این اتحادیه چند روز قبل دولت کانادا را متهم به ایجاد بن بست در مذاکرات کرده و از «جاستین ترودو»، نخست وزیر کانادا خواست به این مذاکرات ورود کند.

 

روز شنبه هیات خزانه‌داری کانادا که مدیریت امور مربوط به کارمندان دولت کانادا را بر عهده دارد اعلام کرد، روز جمعه «آخرین پیشنهاد» خود را به این اتحادیه ارائه کرده است.

 

طبق اعلام این سازمان، مذاکره‌کنندگان وابسته به دولت کانادا جزئیات این پیشنهاد در پای میز مذاکره باقی مانده اما شامل «پیشنهاد افزایش دستمزد» و رسیدگی به مطالبات در زمینه «دورکاری، سوابق خدمت و انعقاد قرارداد» است.

 

این سازمان در بیانیه خود نوشت: «این پیشنهاد نهایی، عادلانه، رقابتی و معقول است.»

 

روز چهارشنبه گذشته اتحادیه «ائتلاف خدمت دولتی کانادا» در پی به توافق نرسیدن با مقامات بر سر مطالبات معترضان از برنامه اش برای تشدید اعتصاب ها از جمله با انسداد در چندین بندر کانادا خبر داد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار